sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Joululahjaesittelyssä hierontapala

Nyt kun joulu on ohi, voin vihdoin esitellä blogissa tekemiäni joululahjoja. Osa on tehty viime tipassa, osa jo aikoja sitten, kuten tässä postauksessa esittelemäni hierontapalat. Joululahjapostauksia tipahtelee nyt jonkin aikaa, eikä minulla mitään muuta kirjoitettavaa olisikaan, kun nyt työn alla on vain neuletakki serkkutytölle, ja sekin aivan alkutekijöissään.

Joulukuun alussa olin ystäväni kanssa kansalaisopiston hierontapalakurssilla, jossa tein viisi hierontapalaa, sekä muutaman rasian. Hierontapalassa on kookosrasvaa, kaakaovoita, ja muutamia muita rasvoja ja öljyjä, joita en enää edes muista. Yhteen palaan lisäsin laventelin tuoksua ja toiseen tervaa. Laventelihierontapala on itselleni, säilytän sitä yöpöydällä, jotta sänkyyn mennessä on helppo rasvata jalanpohjat, ja rentouttava tuoksu täyttää makuuhuoneen.

Hierontapalan valmistus oli todella nopeaa, mitattiin aineet, sulatettiin, ja kaadettiin muffinssivuokiin jähmettymään. Kaikenkaikkiaan tässä taisi ensikertalaisellakin mennä vain 20 minuuttia. Rasioita askarreltiinkin sitten pitkälle toista tuntia.. :D

Hierontapalaa on tarkoitus lämmittää käsissä ensin, jolloin se sulaa hieman, jonka jälkeen sitä voi hieroa suoraan esimerkiksi kuiviin jalanpohjiin. Rasva on todellinen tehohoito kovettumiin ja kuivuuteen, sillä paksu voide imeytyy kauan. Halutessaan hoitoa voi vielä tehostaa puuvillakäsineillä tai -sukilla.

Laitoin hierontapalat tekemiini rasioihin, ja liitin mukaan pienen ohjelappusen hierontapalan ainesosista ja käytöstä. Hierontapaloja lahjaksi saivat äitini, molemmat mummuni sekä vielä isomummunikin.



4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitoksia. ^_^ Tykkään tästä itsekin todella, sellainen oma pieni hemmotteluhetki. :)

      Poista
  2. Vitsit miten kivoja! Näyttävätkin jotenkin syötävän hyviltä :D

    VastaaPoista
  3. Kiva idea, ja itsetehdyt rasiat kruunaavat kaiken.
    Hmmm... Mulla ois tuolla tarpeetkin olemassa, kun saippuajuttuihin on tullut hankittua.
    Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista

Subscribe to RSS Feed